Kérdése van? Mobil: +36706477144
A hajdina tészta magas tápértékkel rendelkezik, gluténmentes alternatíva, támogatja a vércukor-szabályozást, hosszan tartó teltségérzetet nyújt és ízletesen sokoldalú a felhasználása.
Üdvözöljük a Forpro® világában! Ismerd meg a természet áldásos ajándékát, a Bio hajdina tésztát, ami az egészéges életmódod elengedhetetlen részévé válhat. A Forpro® minden egyes szál tésztájában a legkiválóbb minőségű hajdinát rejtjük el, hogy a legjobbat nyújtsuk Neked.
De miért is olyan különleges a Bio hajdina tészta? Nos, először is, ez a különleges termék gluténmentes, így tökéletes választás azok számára, akik érzékenyek a gluténre vagy egészségesebben szeretnének táplálkozni. Az egészséges táplálkozás hozzájárulhat az energikus, aktív élethez, és a blogunkon megtalálod a legfinomabb recepteket is, amelyeket a Bio hajdina tésztával készíthetsz el.
A Bio hajdina tészta rendkívül gazdag tápanyagokban is, felöltözteti az étkezéseidet értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Így nemcsak finom, hanem tápláló is, és a mindennapi étkezéseidet is feldobhatod vele. Emellett a hajdina rosttartalma segít fenntartani az emésztés egészségét, és hozzájárul a szervezet koleszterinszintjének csökkentéséhez.
De a Bio hajdina tészta előnyei nem csak az egészséggel kapcsolatosak. A barna árnyalatú, rugalmas szálakat nézve már magával ragadó látvány, és a főzés közben kibontakozó jellegzetes ízének köszönhetően minden falatban az autentikus ízek világa tárul eléd. Könnyen elkészíthető, így ideális választás a rohanó hétköznapokon is, amikor nincs időd hosszú órákat tölteni a konyhában.
Nézd meg az ihletet adó receptjeinket, fedezd fel, hogy milyen csodákat alkothatsz a Bio hajdina tésztával, és élvezd minden falatot! A Forpro® bízik abban, hogy a Bio hajdina tészta meghódítja a szívedet és a kulináris vágyaidat.A Forpro® CarbControl BIO hajdina tészta fogyasztásának számos előnye van a hagyományos száraztésztával szemben:
Összetevők: Bio hajdina, víz.
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után levegőtől elzárva, tiszta vízben, maximum két napig tárolható.
Felhasználás: A tésztát körülbelül tízszeres mennyiségű forró, vízbe tesszük és óvatosan keverve 4-5 perc alatt puhára fözzük. Tömeg: 200 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson, fehér mezőben feltüntetve (nap.hónap.év).
Tápérték:
19 %